Notice: Functie add_theme_support( 'html5' ) werd verkeerd aangeroepen. Je moet een array van types meegeven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 3.6.1.) in /home/isolashop/domains/vis-aan-huis.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Over ons – vis-aan-huis

Over ons

Vis-aan-huis.nl is een online webshop van Kramers’ Seafood (Urk) en concentreert zich op de verkoop aan consumenten.

Voor vries verse vis hoef je de deur niet meer uit. Kies tenminste één keer per week voor een gezonde en smaakvolle maaltijd met vis. Panklaar geleverd en van restaurantkwaliteit. Elke donderdag, vis-aan-huis-dag. Het assortiment van vis aan huis bestaat uit verschillende categorieën:

Daarnaast leveren we de bestelde producten bij jou aan de deur. Dit is het gemak van vis-aan-huis.nl. De producten van vis-aan-huis.nl zijn keuken klaar, eenvoudig te bereiden en gezond.

Contact

Heb je vragen, ideeën of wil je graag persoonlijk contact met ons opnemen? Dat kan altijd tijdens de openingstijden van ons kantoor. Klik hieronder om te zien op welke manieren dit kan. We helpen je graag en leren ook graag van jou mening.

Verzending en bezorging

Nadat onze vis met aandacht ‘vriesvers’ is verwerkt en opgeslagen zorgen wij voor een betrouwbare en gemakkelijke levering. Donderdag is onze vaste bezorgdag en dan brengen wij het product bij jou thuis. Woensdag voor 12:00 u. besteld betekent dat donderdag de vis-aan-huis-dag is.

Garantie en retour

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie.

Menu