Notice: Functie add_theme_support( 'html5' ) werd verkeerd aangeroepen. Je moet een array van types meegeven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 3.6.1.) in /home/isolashop/domains/vis-aan-huis.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Verzending en bezorging – vis-aan-huis

Verzending en bezorging

Nadat onze vis met aandacht ‘vriesvers’ is verwerkt en opgeslagen zorgen wij voor een betrouwbare en gemakkelijke levering. Je kunt kiezen voor gemak en dan brengen wij ons product bij jou thuis. Donderdag is onze vaste bezorgdag. Woensdag voor 12:00 uur besteld betekent dat donderdag de vis-aan-huis-dag is.

Haal je het liever zelf op, dat is ook mogelijk ook hierbij houden wij aan dat je het op donderdag voor 13:00 kunt afhalen op op dit adres:

Gebr. Kramer Frozen B.V.
Industrierondweg 9
8321 EA  Urk

Wil je liever op een ander moment afhalen, dan is dit in overleg ook mogelijk natuurlijk. Neem hiervoor contact op met ons.

Bezorgdagen

Als je voor woensdag 12:00 uur besteld, is het donderdag bij je in huis. Op dit moment starten we met een vaste bezorgdag, donderdag is de vis-aan-huis-dag. Als je afwijkende wensen hebt, kan je gerust contact opnemen.

Betaalmogelijkheden

Via onze website kan je betalen via:

  • iDeal
  • Paypal
  • Credit Card

Voor de verzending betaal je €7,00, heb je een bedrag boven de €50,00 bezorgen we je producten gratis bij jou aan de deur.

Verpakking

Onze producten zijn verser dan vers diepgevroren met de nieuwste technieken waarbij smaak en structuur zoveel mogelijk behouden blijven. Zo garanderen wij een betrouwbaar, gezond en smaakvol product die lang houdbaar is en je altijd tot je beschikking kunt hebben. De producten zijn verpakt in kwalitatieve en duurzaam ontwikkelde zakken van 600 gram. Door compacte en flexibele verpakkingsvorm passen deze in elke diepvries.

Hoe houden we onze producten gekoeld?

Onze product wordt verpakt in een isolatiezak, in deze zak wordt er droogijs toegevoegd hierdoor kunnen wij garanderen dat de goederen gekoeld aangeleverd worden.

Bezorging

De bestelde goederen worden bij u thuis geleverd, bent u niet in huis dan handelen volgens de volgende opties:

  • Eerst nemen we contact met u op en overleggen we wat de beste optie is.
  • Kunnen we u niet bereiken, dan wijken we 5 huizen naar links of naar rechts uit om de goederen te leveren.
  •  Als we de bovenstaande opties niet kunnen waarmaken nemen we de bestelde goederen terug naar onze vesteging en plaatsen we het in onze vriezer. tenslotte bezorgen we het op een ander tijdstip wanneer het u uitkomt.
Menu